Četvrtak 09.02.2017.
22:09
Vestionline

Ti meni serdaru, ja tebi vojvodo: Radonjić i Itudis hvalili protivnike (VIDEO)

Tanjug
Na kompliment Radonjića, komplimentom je odgovorio Itudis

Trener crveno-belih Dejan Radonjić objasnio je razloge poraza, a nije propustio da napomene da je poraz došao od najboljeg tima na "starom kontinentu".

- Oni su igrali veoma dobro, bili su odlični u napadu, pogotovo u prvoj četvrtini kada su nam dali sedam trojki iz sedam pokušaja. Bili su čvrsti, kontrolisali su utakmicu. Mi jesmo bili solidni u napadu, ali oni su najbolji tim u Evroligi - kazao je Radonjić

Sa druge strane "armejcima" je trijumf bio neophodan pošto su u prošlom kolu upisali šesti poraz i pali su na drugo mesto na tabeli. Trener moskovskog tima Dimitris Itudis kaže da je njegov tim nadigrao najbolju odbranu u ligi.

- Bili smo bolji tim, ofanzivno i defanzivno smo odlično počeli utakmicu. Imali smo pravi spejsing, protok lopte i skoro duplo veći indeks korisnosti od Zvezde. Jedina loša stvar jeste 20 izgubljenih lopti, ali generalno smo bili dominantni i ubedljivo smo pobedili tim sa najboljom odbranom u Evroligi. Hvala navijačima koji su došli, važna nam je njihova podrška - kazao je Itudis, prenosi Sport klub.

Crvena zvezda će posle jednonedeljne pauze u Evroligi, 23. februara dočekati Galatasaraj, a nedelju dana kasnije i ekipu Brose Bamberga što bi mogle da budu odlučujuće utakmice kada je u pitanju plasman u plej-of.

2024 © - Vesti online