Četvrtak 22.12.2016.
15:12
Tanjug, Vestionline

Mali: Mnogi nam nisu verovali, ali uspeli smo

A. Čukić
Siniša Mali (levo) i Aleksandar Vučić na najvažnijem projektu za Beograd ali i Srbiju

- Udahnuli smo život građevinskoj industriji, pokrenuli projekte koji su decenijama stajali u fioci. Ponosan sam što sam pre nekoliko dana stajao na desetom spratu stambene kule "Beograda na vodi", jer znam da mnogi nisu verovali da jedan brod možemo da pomerimo, a kamoli da raščistimo celu lokaciju i da počnemo da gradimo - rekao je Mali.

Kako je rekao, "veliki deo napora gradske vlasti u prethodne tri godine odnosio se na saniranje štete koju su napravili oni koji su ranije vodili Beograd, šta sa podzemnim kontejnerima, replikom Terazija, "pazl" gradovima koji su propale investicije".

- Mi danas nemamo, niti želimo da imamo imaginarne "pazl" gradove, već smo se izborili za stvarna gradilišta Ikee, Hiltona, Beograda na vodi. Aktivirali smo lokacije poput Borče, Palilule, Rakovice, otvorili Dom zdravlja u Jajincima, dva nova vrtića... - kazao je Mali.

Dodao je da mu je drago što su građani prepoznali rezultate rada nadležnih i ponovo ukazali poverenje SNS na aprilskim izborima, koja je pobedila na 15 od 17 gradskih opština.

- To je nezapamćeno dobar rezultat, ali i obaveza da nastavimo dalje još jačim tempom, a mi vam obećavamo da ćemo opravdati vaše poverenje - poručio je gradonačelnik.

2024 © - Vesti online