Nedelja 18.12.2016.
05:18
Vestionline, prva.rs

Nikada nije izašla iz Srbije, ali se nalazi na međunarodnoj poternici

A. Čukić
Nezgodno ime pravi probleme iako u pasošu nema nijedan pečat

Lampica se, kaže upalila u nekoj američkoj banci koja je bila posrednik u prenosu novca.

- Te pare su zaustavljene u nekoj američkoj banci zato što je Mirjana Marković na međunarodnoj poternici i zbog toga je to zaustavljeno - priča majka troje dece za emisiju “150 minuta“.

Tri godine je na sve načine pokušavala da uz savete matične banke u Srbiji dokaže ko je i odblokira međunarodne bankarske tokove.

- Tražili su mi da izvadim pasoš, ja odem izvadim pasoš, donesem pasoš u banku, ali ja nikad nigde nisam putovala, pa im to ništa ne znači. Posle su mi tražili izvod iz matične knjige rođenih i to sam im odnela. Svaki put kad sam otišla bila je ista priča: čekajte, budite strpljivi, ali to je već tri godine i od toga izgleda nema ništa - priča ona.

Ona radi u mesari, nikada se nije bavila poltikom, ne piše knjige i nikada nije izašla iz zemlje.

- Ja sam Mirjana Marković i nisam na međunarodnoj poternici - kaže ova žena koja neće odustati od namere da nađe pravdu dodajući da je muž već odavno stigao kući na Zlatibor, ali dolari još nisu.

- Verovatno ću ih tužiti, nemam nameru da ostanem bez tih para, nek na kraju ne dobijem ništa od toga, važno je samo da čuje narod kakve su to gluposti - zaključila je.

2024 © - Vesti online