Petak 09.12.2016.
10:41
Tanjug, Vestionline

Oglasio se i Nikolić: Hrvatska ne želi dobre odnose sa Srbijom

Tanjug
Toma Nikolić se našao uvređenim zbog postupka suseda nam dragih i afrere "čokoladica"

Predsednik ističe da sve to ukazuje da Hrvatska ne želi dobre odnose sa Srbijom.

Ako su Hrvatima problem srpske čokoladice, sve priče o prijateljstvu dveju država padaju u vodu i tek možemo da očekujemo neprijatnosti od Hrvata, kaže predsednik Nikolić za Kurir.

- Naravno da mi ne bi bio problem da dajem deci hrvatske čokoladice. Kolinda tek treba da odraste! Onda padaju u vodu i sve priče o prijateljstvu i tek možemo da očekujemo neprijatnosti od Hrvata ako su im problem čokoladice - kaže Nikolić, dodajući da se i njemu verovatno desilo da je delio hrvatske proizvode.

Predsednik Srbije potvrđuje da i u njegovoj kući ima proizvoda iz Hrvatske i Slovenije, jer kad kupuje, kaže, gleda da li mu se nešto sviđa.

- Ipak, tome nisam pridavao nikakav značaj. U mojoj kući ima hrvatskih proizvoda, ali i slovenačkih. Države koje su u ratu tako ratuju, a ja nisam čuo da nam je Hrvatska objavila rat.  A tako se ponašaju - rekao je predsednik.

- Ja uopšte ne gledam čiji je proizvod kad nešto kupujem, bitno je da mi se nešto svidi. A kako da mi bude problem kad je Todorić ušao u Srbiju i kupio sve - i ulje i sve živo.

"Pa šta da radimo, da prestanemo da jedemo? Ovo je veoma jasan znak da ta država ne želi dobre odnose sa Srbijom", izjavio je Tomislav Nikolić.

2024 © - Vesti online