Petak 02.12.2016.
21:26 >> 21:34h
Vestionline

Šta je rekao Radonjić posle bolnog poraza?

Tanjug
Nije mogao da gleda lošu igru košarkaša Zvezde protiv Žalgirisa: Dejan Radonjić

- Nisam zadovoljan nijednim igračem kada izgubimo utakmicu - rekao je Radonjić na pitanje novinara kako komentariše sve bolju igru Nejta Voltersa.

Pročitajte još:

* Lekcija Litvanaca očajnoj Zvezdi

Od početka sezone priča se o pojačanjima na poziciji centra, mada kako igraju Zvezdini bekovi: Dženkins, Gudurić i Lazić, pojačanje su potrebnija na spoljnim pozicijama.

- Ako budemo našli pojačanje, mi ćemo ga dovesti, ali nećemo dovesti bilo koga. Ja nisam pristalica toga da dovedemo nekoga samo da bismo doveli. Previše smo bili dobri u poslednje vreme da bismo nešto menjali. Ja nisam za to da dovodimo radi dovođenja. Jedino ako budemo našli pravo pojačanje ili budemo imali rokove - istakao je Radonjić.

Trener gostiju Šarunas Jaskevičijus bio je kratak.

- Svaka pobeda u Evroligi je važna. Svaka utakmica u ovoj fantastičnoj atmosferi je teška. Ovde je uvek teško. Imamo mlad tim, pre svega mislim na bekove, koji su položili test. U prvom poluvremenu smo bili traljavi, ali smo u drugom postali agresivni, počeli smo da igamo mnogo bolje u odbrani, a u poslednjoj četvrtini i u napadu - rekao je legendarni litvanski as.

2024 © - Vesti online