Petak 02.12.2016.
19:48 >> 22:45h
Vestionline

Evroliga: Crveno-beli iz Pireja pokorili Istanbul, PAO pao u Barseloni

Arhiva
Foto: Ilustracija

Ekipa iz Pireja prekunula je seriju od dva poraza. Od početka do kraja, Spanulis i drugovi imali su kontrolu igre i rezultata. Na startu meča, odličan je bio Printezis, kasnije se razigrao Lodžeski. U četvrtoj četvrtini, domaćin se vratio u igru, ali u finišu, grčki šampion je dodao gas i slavio šesti put u sezoni, dok je Darušafaki ovo treći uzastopni neuspeh i ima skor od pet pobeda i isto toliko poraza.

Pročitajte još:

Lekcija Litvanaca očajnoj Zvezdi

Najbolji u pobedničkoj ekipi bili su Jorgos Printezis i Met Lodžeski sa po 15 poena, dok je Pratili su ih Vasilis Spanulis sa 13 poena i 5 asistencija, kao i Erik Grin koji je dodao 10. S druge strane, ekipi Dejvida Blata nije pomogao ni odlični Vil Klejburn koji je meč završio sa 21 poenom.

Barselona je u derbiju kola slavila protiv Panatinaikosa 72:57, uz odličnu igru Anta Tomića, koji je ubacio 16 poena. Kod "zelenih", Kalates i Feldin postigli su po 13.

Baskonija je rutinski pobedila Galatasaraj - 69:62. Vojtman i Bobua postigli su po 13 poena, a kod tima iz Istanbula, istakli su se Šilb i Plajs sa po 16 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online