Subota 12.11.2016.
09:58
alo.rs

Šešelj provocira: Neće se Ivica i Toma šepuriti sa Trampom, već ja

Tanjug
Navijao za Trampa, sad dočekao njegovu pobedu: Vojislav Šešelj

Lider radikala i jedan od protivkandidata predsednika Srbije Tomislava Nikolića na predstojećim predsedničkim izborima tvrdi da se "sa Trampom po Srbiji kada stigne neće šepuriti Toma i Ivica, već on".

- Tramp je predsednik SAD, a ja sam opozicioni poslanik u Skupštini, naše susrete u ovom momentu ne mogu da planiram jer to, nažalost, najmanje od mene zavisi. Ali do njegovog dolaska u Srbiju verovatno ću pobediti na predsedničkim izborima i postati novi predsednik Srbije. E, onda ću ga ja voditi po svim mestima tragične srpske istorije i po svim najznačajnijim mestima u Srbiji da bi shvatio dušu srpskog naroda. Čekam Trampa da dođe i domaćin ću mu biti ja - optimističan je Šešelj.

Inače, lider radikala jedan je od retkih političara u Srbiji koji je na izborima u SAD javno navijao za kandidata republikanaca Donalda Trampa, zbog čega mu je njegova pobeda donela veliku radost.

- Kada sam video da će da pobedi, srce mi je raslo, bilo je veliko kao Zlatibor. Drago mi je što je pobedio jer je bacio karakondžulu Hilari Klinton u septičku jamu. Mislim da će svetu doneti radost i optimizam - rekao je Šešelj nakon što je Amerika dobila novog predsednika.

2024 © - Vesti online