Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 09.11.2016.
17:19
Vestionline A

Šešelj poručio Trampu: Bili smo saveznici, a onda je došao zločinac Klinton

Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke, čestitao je Donaldu Trampu pobedu na izborima u Americi. Kako je istakao, Trampov izbor za 45. američkog predsednika predstavlja važan istorijski događaj.

SRS
Podrška za Trampa: Vojislav Šešelj

- Prijateljstvo i savezništvo Sjedinjenih Američkih Država i Srbije trajalo je tokom dva svetska rata i tokom Hladnog rata, sve dok ratni zločinac Bil Klinton nije pokrenuo nelegalnu vojnu agresiju na našu državu, sa ciljem da skrene pažnju američke javnosti i medija sa njegovih vanbračnih afera i drugih skandala. Agresija je rezultirala kreiranjem nelegalne musimanske narko-mafije u kvazi-državi formiranoj na Kosovu, svetoj srpskoj zemlji - poručio je Šešelj.
 

Kako je istakao, Srbija je neizmerno zahvalna Trampu na tome što je u više navrata osudio bombardovanje i agresiju protiv Srbije.

- To je bio i povod da organizujemo skup pod nazivom "Glasaj za Trampa" ispred Narodne skupštine Republike Srbije 16. avgusta, na dan kada je potpredsednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden posetio Srbiju.

Šešelj je podsetio da je upravo Džozef Bajden, kao senator, podržao odluku Senata kojom se predsedniku Sjedinjenih Država daje odobrenje da povede vazdušne vojne operacije i raketne udare na Srbiju. On ističe da su upravo to i glavni razlozi zbog kojih je na Tviteru pozvao svu braću Srbe koji žive u Sjedinjenim Američkim Državama da snažno podrže kandidata Republikanske stranke na predstojećim predsedničkim izborima.

- Naša najveća nada je da će Vašim izborom na funkciju narednog predsednika Sjedinjenih Američkih Država biti završena sramna epizoda u odnosima naše dve države i da ćemo zajedno otpočeti blistavo novo poglavlje u našim odnosima. Novoizabrani gospodine predsedniče, sve dok budete radili za dobrobit Amerike i celog sveta, u Srbiji ćete imati saveznika u uspostavljanju mira i demokratskog poretka - kaže Šešelj u svojoj čestitki Donaldu Trampu.

POVEZANE VESTI

Sreda 09.11.2016. 20:09
Војислав Шешељ је 2000.год. био против ДОС и ОТПОР . СРС су били на сахрану Слободана Милошевића . Војислав Шешељ је положио цвеће на гроб Слободана Милошевића . Војислав Шешељ је против Бриселског и СОФА споразума . Шешељ не жели да ММФ буде газда српских плата и пензија . Шешељ је против увоза ГМО хране у Србији .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online