Subota 08.10.2016.
18:16
Vestionline

"Tramp je svinja, potpuni idiot, voleo bih da ga udarim""

en.wikipedia.org
Ne može da smisli Trampa: Robert De Niro

U emisiji The Kelly File, koja je pikazana na televiziji Fox News, slavne ličnosti imale su zadatak da u okviru inicijative #VoteYourFuture (Izglasajte svoju budućnost) podstaknu američko stanovništvo da izađe na glasanje.

Kendal Džener, Leonardo Dikaprio, Semjuel L. Džekson i Džulija Roberts neke su od zvezda koje su učestvovale u inicijativi, ali nijedna slavna ličnost nije tako burno odreagovala na pitanje “O čemu brinete?” kao Robert de Niro.

Glumac je na račun predsedničkog kandidata Donalda Trampa osuo paljbu uvreda, piše Independent.

- On je tako očigledno glup. On je bitanga, pas, svinja...[...] koja ne radi svoj domaći, nije ga briga ni za šta. On je idiot. Kolin Pauel je to najbolje sročio: On je nacionalna katastrofa. On je sramota za ovu zemlju - izjavio je De Niro.

On je dodao da je ljut što su SAD sebi dozvolile da se Tramp (“ova budala”) nađe tu gde jeste.

“On govori o tome kako bi voleo da udari druge ljude u lice? E pa, i ja bih voleo njega. Da li je ovakvu osobu želimo za predsednika? Ne verujem. Ono za šta zaista brinem je smer u kojem će krenuti ova zemlja, a vrlo, vrlo me brine to da bi s nekim kao što je Donald Tramp mogla da krene u pogrešnom smeru. Ako brinete za svoju budućnost, glasajte za nju”, zaključio je glumac.

2024 © - Vesti online