Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 18.09.2016.
09:12
Vestionline A

Dramatično upozorenje: Trampa će ubiti zbog Putina!

Republikanskom kandidatu za predsednika SAD ugrožen je život zbog politike pomirenja s Rusijom. To ne odgovara američkim moćnicima, među kojima je i Hilari Klinton, a oni ne biraju sredstva, tvrdi Dmitrij Kiseljov, šef "Raša tudeja".

Reuters
Trampova želja da se približi Putinu dovodi njegov život u opasnost

- Republikanskog kandidata za predsednika SAD Donalda Trampa mogli bi da ubiju zbog namere da izgradi dobre odnose s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom - upozorava Dmitrij Kiseljov (62), šef agencije "Raša tudej".

On tvrdi da ta Trampova politika ne odgovara američkim moćnicima, među kojima je i njegova rivalka iz Demokratske stranke Hilari Klinton, te da oni ne bi prezali ni od čega da ga zaustave. 

Kiseljov je gostujući u četvrtak na televiziji Rusija 1 podsetio da Tramp trenutno vodi u izbornoj trci i naglasio da će mu podrška samo rasti nakon što je Hilari pokušala da sakrije svoju bolest od birača. 

- Njegova prednost u odnosu na Klintonovu, sposobnost da nazove stvari pravim imenom i namera da okonča ekstremne tenzije između Rusije i Amerike stavljaju Trampa u veoma rizičnu poziciju. Mogli bi da ga ubiju zbog toga - smatra Kiseljov, kojeg je Vladimir Putin lično postavio na čelo "Raša tudeja" 2013.

Tajne službe ne žele Trampa za predsednika

On dodaje da američkim bezbednosnim službama ne treba predsednik kakav je Tramp.

- Te službe promovišu mržnju prema Rusiji kako bi opravdale svoje postojanje. Osim toga, američki oligarsi takođe ne žele Trampa u Beloj kući. Njima sadašnji svetski poredak obezbeđuje stabilan biznis. Za ekstremne bogataše u SAD Tramp, koji je i sam milioner, predstavlja opasnost jer bi zbog pomirenja s Rusijom pare odlazile nekom drugom - navodi ruski novinar.

Prema njegovim rečima, američki establišment je nemilosrdan i pre će ubiti Trampa nego mu dozvoliti da vodi SAD. 

- Njima treba političar koji će im služiti, a to je Hilari Klinton. Sa njom na čelu SAD ne bi bilo nikakvih promena. A njenog rivala lako mogu da se otarase. Amerikanci imaju običaj da ubiju neodgovarajuće predsednike - objasnio je Kiseljov, podsetivši da je CIA bila umešana u ubistvo Džona Kenedija, koji je želeo da okonča Hladni rat i izgladi odnose sa SSSR.

Deo medija u SAD veruje da je Tramp u opasnosti

Sličan stav imaju i pojedini američki mediji. Oni navode da Tramp odavno redovno dobija preteće poruke, što ga je primoralo da počne da nosi pancir na javnim mestima. 

- Hilari Klinton i njene demokrate stalno predstavljaju Trampa kao nekoga ko bi na mestu predsednika bio diktator. Takve olako iznesene tvrdnje pretnja su njegovom životu. Zbog takvih stvari je u junu mentalno poremećeni Britanac pokušao da otme pištolj od jednog policajca i ubije Trampa na predizbornom skupu u Las Vegasu - navode alternativni mediji u SAD.

POVEZANE VESTI

Nedelja 18.09.2016. 16:59
Amerika u corsokaku - da se razjedine, ne smeju a nekoga da izaberu MORAJU. Kako god da se okrene a da se ne zaboravi spoljni dug USA (u bukvalnom smislu) - bice "toplo" u svetu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online