Ponedeljak 03.10.2016.
16:40
alo.rs

"Nata nije briljirala na prvoj probi"

M. Karović
Da li će Nata briljirati u ulozi Drage Mašin?

Najglasniji u komentarisanju bili su, naravno, glumci. Među njima je bilo i onih koji su pozdravili Ristićev izbor, ali ogorčenih je bilo mnogo više. Sarkastično su govorili kako bi sledeći kasting za predstave ili filmove komotno mogao da se održi i u nekom rijalitiju ili u Skupštini.

Nedavno je i glumac Saša Joksimović za "Alo!" komentarisao činjenicu da sve više pevača "uzima hleb" glumicma.

- Nemam ništa protiv toga. I ja sam uzimao hleb voditeljima. Postoji mnogo aktuelnih glumaca koji nisu završili akademiju, a bave se glumom i dobri su u tome. Tako da, ako je neko darovit i talentovan, a zna i da peva, zašto da ne? Gledao sam na jednom portalu čitajuće probe Nataše Bekvalac i mogu da kažem da nisam baš bio oduševljen njenim čitanjem. Ali priprema predstave je kompleksan proces, a ja sam video samo početak. Nadam se da joj je samo početak loš, da će kasnije biti bolje - bio je iskren Saša Joksimović.

Podsećanja radi, sve priče o Nataši ni jednog trenutka nisu pokolebale reditelja Ristića. On je od početka rada na tom komadu stalno isticao da je Nataša talentovana žena, koja doprinosi tome da predstava bude zanimljiva.

- Sasvim je u redu što se diže medijska halabuka oko njenog izbora. To je deo našeg posla, hvala svima koji u tome pomažu. Ne možemo sada da se bunimo zbog kritika, jer to smo i hteli. Moramo da zainteresujemo publiku, sve je to šou biznis. Ne možete na scenu ako nemate harizmu. Ja vam garantujem da će Nataša posle mene biti izvrsna glumica - govorio je reditelj za domaće medije.

Ipak, Bekvalčeva ne haje za negativne komentare, već sa ekipom vredno vežba za premijeru koja je zakazana za 9. oktobar. Zapravo, dok ostali vežbaju - Nata se snima.

 

A video posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 3, 2016 at 5:02am PDT

2024 © - Vesti online