Ponedeljak 03.10.2016.
15:54
Vestionline

"Srpski narod je nepobediv kad je složan i kad ima Putina uz sebe"

Tanjug/AP
Sila jaka...

On je naglasio da je najbolji primer za to Srebrenica, gde su sve srpske partije izašle sa jednim kandidatom, istakavši da ovoga puta nisu bili složni samo Srbi iz Republike Srpske, već da je čitav srpski narod, sa obe strane Drine, "odlučio da podrži svoju braću iz Srpske". 

Popović je istakao da je srpski narod nepobediv i kada uz sebe ima "velikog i moćnog saveznika Rusiju i predsednika Vladimira Putina". On je dodao da je SNP "pozvala ljude iz Srbije da glasaju u Srebrenici i logistički pomogla da što veći broj njih stigne u taj grad i iskoristi svoje pravo glasa na lokalnim izborima".

"Svi možemo da budemo ponosni na pobede koje u ovom periodu ostvaruju Srbi u regionu, uprkos pritiscima i pretnjama kojima smo kao narod svakodnevno izloženi. Juče je to bio referendum u RS, danas je to pobeda u Srebrenici, a sutra će to biti zbacivanje kriminalnog režima Mila Đukanovića u Podgorici i povratak Crne Gore tradicionalnim vrednostima koje su baštinili Sveti Petar Cetinjski i Petar Petrović Njegoš", napisao je Popović u pisanoj izjavi.

2024 © - Vesti online