Subota 10.09.2016.
01:12 >> 03:56h
Vestionline

Šta je čuveni Mats rekao za duel Đoković - Monfis?

Reuters
Sportski pozdtrav Novaka Đokovića i Gaela Monfisa

- Ne znam šta bih rekao, čudno, veoma čudno. Monfis kada da je nije verovao posle 0-12 da može da pobedi Novaka. Monfis je najviše napredovao u ovoj sezoni od svih tenisera, veoma je talentovan, ali... Taktički, ne znam šta je hteo, nisam video ideju šta je hteo da uradi protiv Novaka. Za Đokovića uvek znaš na čemu si, vidiš taktiku, a kod Gaela... Nisam je video - rekao je Vilander.

On je rekao da je Srbin igrao koliko je trebalo da se plasira u finale.

- Imao je dobar forhend. To mu može biti mana, ali u ovom meču mu je bilo oružje, jako oružje. Dobro je koristio kratke lopte Monfisa. Novak je igrao onoliko koliko mu je bilo potrebno. Imao je on mnogo bolje mečeve, nije se popeo na "Mont Everest". On je hteo što efikasnije da završi meč i u tome je uspeo.

Nije propustio Šveđanin da opet prognozira finale i opet da prednost rivala našeg asa.

- Novak nije u najboljoj formi, to je jasno, ne znam kakva je situacija sa povredama, bio je zglog, sada smo videli problem sa ramenima. Mislim da se njegov problem zove Sten Vavrinka. Novak će imati mnogo problema sa Stenom, koji ima igru protiv Đokovića - zaključio je Vilander, koji je pre početka meča govorio da je Monfis favorit.

Matse, samo tako nastavi da "pogađaš"!

2024 © - Vesti online