Petak 02.09.2016.
17:55
Vestionline, Alo.rs

Evo šta je Brunclikova tražila od Pinka

Z. K. Munja
Šta će kad voli da je sve roze: Zorica Brunclik

Tokom pregovora sa Željkom Mitrovićem i njegovom suprugom Milicom, Zorica je, kako navodi “Alo”, imala dva specifična zahteva.

- Zorica smatra da je bitan deo buduće sezone “Pinkovog” takmičenja, pa je rešila da Željka i Milicu stavi na muke. Prihvatila je da sedi na sudijskoj stolici za dobar honorar, ali je imala i jedan poseban zahtev - rekao je izvor "Aloa".

Naime, Brunclikova je tražila da joj u Šimanovcima, gde se snimaju emisije, obezbede njen lični prostrani apartman, koji mora da bude ofarban u roze. I ne samo to! Po celoj prostoriji treba da se nalaze latice ruža, a neki elementi u apartmanu takođe treba da budu u njenoj omiljenoj boji. Ona će se tu odmarati i obedovati, ali i družiti sa predstavnicima sedme sile. 

Mitrovići su u početku mislili da se Zorica šali, ali kad su shvatili da je ozbiljna, rešili su da joj izađu u susret, jer veruju da će im podići gledanost. Pristali su na njen uslov, ali su joj naglasili da mora da bude megazabavna i da televizijski gledaoci ostanu prikovani uz "Pink" - ispričao je izvor blizak produkciji.

2024 © - Vesti online