Petak 02.09.2016.
12:02
Vestionline

"Englezi platili 3.000 funti za moje dupe"

M. Todorović
Zaradila 3.000 funti za dva sata: Eva Ras

Kako kaže, o njenom angažmanu u Londonu niko nije hteo da objavi vest.

- Sedela sam u pabu i otišla da poručim čaj. Prišao mi je reditelj i ponudio ulogu. Trebalo mu je samo moje dupe, koje je pre pola veka otkrio Makavejev. Snimala sam dva sata i dobila 3.000 funti. Nikako da uhvatim tu seriju na HBO kanalu - kaže Rasova.

Evu Ras za nekoliko dana gledaćemo u filmu "Saga o tri nevina muškarca", gde "skida" nevinost jednom od junaka. Njega uloga pohotne babe je tema u medijima poslednjih nedelja, a posebno zato što joj je partner mladi Momčilo Otašević.

- Region se trese što igram babu koja juri mladiće, a sad mi je stigla ponuda iz Sarajeva da igram zajedno sa Mustafom Nadarevićem. Ne zna se ko je više otrcan od nas dvoje - kaže Eva.

Kako kaže, ulogu je prihvatila jer je htela da pomogne reditelju iz Indije.

Što se scene seksa tiče, Eva kaže da se kod tog reditelja sve radi iz prve i da su znali da neće biti ponavljanja, te da su morali da iskoriste svaki trenutak.

- Digla se prašina, a mladi Momčilo Otašević kaže da nismo snimili seks. Ipak, imali smo mnogo škakljivu scenu. On je popio "vijagru" i nije dobio zadovoljenje od svoje cure i onda ima erektivne probleme pred babom. Ima li šta gore? Moja bi baba umrla. Tražili smo šta će da izigrava njegov penis, jer to ne može da se digne na komandu. Nama u Srbiju dođe čovek iz Indije i napravi film o Marku Kraljeviću, a sad komediju o seksualnom prosvetljenju - dodaje Eva.

2024 © - Vesti online