Petak 19.08.2016.
10:24
B. Živančević - Vesti

Tomo, razblaži rakiju, grlio si Bajdena!

Tanjug
U zagrljaju sa đavolom: Nikolić sa Bajdenom

I ovakva izjava bi se dala nekako progutati da se Nikolić, po starom dobrom običaju da priča ono što niko pri čistoj svesti ne bi izgovorio, nije nadovezao bizarnom tvrdnjom da "delimo zajedničke vrednosti". Koliko ih delimo, pokazao mu je sam Bajden neposredno pre ulaska u Palatu Srbija, kada je prošao pored srpske zastave kao pored turskog groba. Ali se ni tu Nikolić nije dao omesti, već je nastavio uvlačenje svojim američkim patronima tvrdnjom da Srbija u svoje prijatelje ubraja i SAD!

E ovo već ne može da se proguta, pa čak i da je, što bi rekao jedan Vučićev prethodnik, od svih žaba najveća! Koje to vrednosti Srbija deli sa Amerikom? Jesmo li na neku državu bacili atomsku bombu? Ubijamo li svoje grđane samo zato što nisu beli? Da li možda šaljemo svoje vojnike u tuđe zemlje da ubijaju i uništavaju, da li finansiramo teroriste širom sveta ili možda bombardujemo sve koji nam nisu po volji?

Cepamo li države krvavim sukobima i pravimo male kolonije kako bi lakše ostvarivali svoje interese? Pomažemo li otimanje tuđih teritorija? Da li možda čitave nacije nazivamo degenericima koji zaslužuju smrt? Plašimo li se Rusije?

I ne, Amerika nam nikada više neće biti prijatelj, posle svih zločina i bombardovanja 1999. godine, a posebno posle pomaganja teroristima OVK da nasilno otcepe Kosovo i Metohiju. Ne vređaj nas, Nikoliću, u pokušaju dodvoravanja svojim finansijerima i obezbeđivanja američke podrške za sledeće izbore.

Jer vremena se menjaju, na sreću. Ne bi bilo loše i da ti promeniš način na koji gradiraš rakiju u Bajčetini. Pa čoveče, grlio si Bajdena!

2024 © - Vesti online