Utorak 02.08.2016.
21:50
B. S. - Vesti

Teška nesreća: Poginuo dok je izbegavao sudar

pixabay.com
Teška nesreća odnela jedan život

Policija još nije utvrdila kako je došlo do nesreće na ravnom i kilometrima preglednom putu na kojem nije dozvoljena brzina veća od 50 kilometara na sat. Ipak, prema kazivanju očevidaca i lakše povređenih, vinovnik nesreće je u ovom sudaru prošao bez povreda i u plavom automobilu nikšićkih registracija je pobegao sa mesta tragedije.

Taj automobil se kretao od Podgorice ka Danilovgradu i velikom brzinom je pokušao da pretekne vozilo kojim je upravljao Omerčić. Da bi izbegao direktni sudar, Jovović, koji se svojim vozilom kretao iz suprotnog pravca, naglo je zakočio. To je omogućilo vozaču koji je preticao da se provuče bez ogrebotine, a u vozilo zlosretnog Jovovića se u tom času zakucao automobil koji se kretao za njim i za čijim je upravljačem bio Toma Nikač.

Od silovitog udara Jovovićev automobil je odbačen u suprotnu traku, pravo pred Omerčićevo vozilo. Dok se lekari bore za život Omerčića i Nikača, policija pokušava da nađe nesavesnog vozača plavog automobila koji je vinovnik ove tragedije.

Policija štiti krivca

Težak udes dogodio se prošlog petka i u Podgorici gde je poginuo Milenko Vujović (32) čija porodica tvrdi da je krivac za ovu nesreću M. Đ. (19) iz Podgorice. Vujovićeva porodica tvrdi da je M. Đ. vozio megan koji se zakucao u automobil u kojem je Vujović bio saputnik. Ipak, porodica Vujović tvrdi da je policija s mesta udesa uklonila megan i uklonila sve tragove koji ukazuju na M. Đ. kao vinovnika udesa. Porodica Vujović tvrdi da ima neoborive dokaze i da zna identitet vozača M. Đ, ali zasad samo javno poziva i njega i njegovu porodicu da se M. Đ. sam javi policiji.

 

2024 © - Vesti online