Utorak 26.07.2016.
09:42
Vestionline

Vrhunac šlihtanja: Vučić je vanserijski političar!

Tanjug
Marko Đurić ima samo reči hvale za svog predsednika stranke

A mene ako se šef seti, seti se...

Đurić je za režimski TV Pink rekao da je Vučić u prethodnim godinama izgradio imidž čoveka koji drži do dogovora, koji se ozbiljno odnosi prema problemima, koji je izgradio neverovatnu mrežu međunarodnih kontakata...

- Pogledajte način na koji je Srbija, rekao bih za mnoge potpuno neočekivano, reagovala na migrantsku krizu i koliko smo simpatija pobrali, jer nismo momentalno zamandalili naša vrata, a bili su nam napakovali da bukvalno mi ispadnemo krivi za probleme sa migranatima, jer se očekivalo da će Srbija zatvoriti svoje granice - rekao je oduševljeni Đurić.

Upitan da li eventualno sebe vidi na nekoj od ministarskih funkcija u novoj vladi, Đurić je kazao da mu je čast što obavlja posao koji trenutno obavlja i da je na raspolaganju za svaki drugi način na koji može da doprinese stranci i državi.

- Mene ovo što sada radim na Kosovu i Metohiji napaja i hrani osećajem da radim nešto vredno i dostojno, borba za očuvanje i opstanak našeg naroda bi svakom trebalo da bude čast, pa je i za mene to ogromna čast - zaključio je jedan od najbližih Vučićevih saradnika.

2024 © - Vesti online