Utorak 31.05.2016.
21:48
Mondo rs

Dodik: To je jedan kreten, kriminalac i lažov

Tanjug
Dodiku prekipelo

- Valentin Incko prima 24.000 evra mesečno, nigde ne plaća porez, plaćena su mu dva putovanja u Austriju mesečno... Najočitiji kriminalac, ne samo Incko, nego i svi visoki predstavnici, Pedi Ešdaun i Volfgang Petrič - rekao je Dodik. 

- Ešdaun je lažljivac, kriminalac i kreten. Probao sam da ga tužim i tada sam prvi put dobio ozbiljne pretnje, rekli su mi da ću imati problema sa velikom državom - rekao je Dodik.

Dodik je ocenio da su stranci frustrirani neuspelim pritiscima na njega i RS i njegovim istrajavanjem da ne popusti i ne dozvoli promenu imena RS i ukidanje policije, te da su zato on i njegova porodica izloženi pretnjama.

- Nije mi ništa neuobičajena "žuta revolucija" i kriminalizacija rukovodstva, a sve funkcije koje sam obavljao u RS dobio sam zahvaljujući pobedi na poštenim izborima - rekao je Dodik.

Dodik je naveo da je RS kolateralna šteta izbegličkog problema, jer Evropa mora da se dogovori sa Turcima, koji se mešaju u bosanska pitanja i to isključivo na strani Bošnjaka, a obaveštajna služba BiH je pod direktnim uticajem turskih službi.

Za sve je kriv Sloba

- U Srbiji može da bude na vlasti ko god hoće, i neko ko ima potpuno suprotne stavove od Miloševića, oni će opet kažnjavati Srbiju i Srbe, jer je nekada vladao Milošević. Ne treba verovati u dobre namere zapada prema nama - rekao je Dodik.

- Zapad je u vreme Slobodana Miloševića satanizovao Srbiju i uspostavio sistem kažnjavanja, koji će važiti bez obzira na to ko vlada u Srbiji.

2024 © - Vesti online