Sreda 01.06.2016.
08:31
S. Đ. - Vesti

Režija je moja strast

Z. K. Munja
Pevač i reditelj: Sergej Ćetković

- Trudim se da spojim lepo i korisno, pa kreativnost trošim da svoju muziku što lepše i realnije prenesem na male ekrane i da publici poklonim bar deo onog doživljaja kroz koji lično prolazim dok se pesme rađaju. Mnogo vremena i energije posvećujem detaljima i generalno radu, kako na video produkciju, tako i na vizuelnom identitetu svakog većeg koncerta. Koliko god me to umorilo i bilo teško i naporno, ništa ne može da se uporedi sa zadovoljstvom kada se sve završi i kada dobiješ pozitivne komentare - kaže Sergej, koji planira snimanje spota za numeru "Samo me zagrli", za koji je napisao scenario i koji će režirati.

- Pesma "Samo me zagrli" je od prvog trenutka njenog nastajanja imala toliko energije i iskrenosti u sebi da sam jedva čekao da je predstavim svojoj publici. Drago mi je što su komentari toliko dobri i pozitivni i što se delovi teksta već uveliko citiraju na društvenim mrežama.

Kao knjiga bez naslova

- Diskografija je uništena onog trenutka kada je sav vaš rad i trud postao dostupan i zloupotrebljen putem interneta. Poslednjih godina postao je svetski trend objavljivati sinlove, jer je mnogo isplativije. Ali, ja se i dalje držim objavljivanja CD-a. Ne možeš pisati knjigu bez naslova, početka, sredine i kraja - smatra Sergej.




 

2024 © - Vesti online