Utorak 26.04.2016.
02:15
B. S. - Vesti

Prejaka reč povukla oroz

Vesti
Oproštaj: Sahrani dvostrukog ubice prisustvovala je rodbina

Iz oproštajnih govora njegove rodbine i sveštenika, moglo se zaključiti da je u osnovi uzrok zločina koji je on počinio prejaka reč i povređeni ponos.

Navodno, Dragićević je poklonio stan svojoj dvadesetogodišnjoj ćerki Jovani, koju je dobio u braku sa Slobodankom Rakočević, ali su njena majka i očuh Radoš Terzić taj stan prodali i pare utrošili u druge namene.

Kada je Dragićević nedavno sreo Terzića i pitao ga zašto je to uradio, ovaj je, navodno, počeo da vređa njega i njegovu ćerku, što je, kako se sumnja, prelilo čašu i navelo Dragićevića da počini dvostruko ubistvo. Kao potvrdu tih sumnji, Pljevljaci ističu činjenicu, da su, pored nebrojenih prijatelja, komšija i rođaka, Dragićevićevoj sahrani prisustvovala i njegova deca, ćerka Jovana i sin iz prvog braka, Denis.

A ono što je i na samoj sahrani najglasnije isticano jeste pitanje da li su specijalci prošlog četvrtka u suton u napuštenoj kući u pljevaljskom naselju Dolovi ubili čoveka koji je već imao dve rane i koji je, praktično već bio onesposobljen.

2024 © - Vesti online