Nedelja 24.04.2016.
10:10
Alo rs, Vestionline

Novi detalji istrage: Ubica se odvezao plavim karavanom?!

facebook.com
Već 4 nedelje misterija ko je ubio Jelenu

Tokom istrage inspektori su uzeli snimke sa sigurnosnih kamera iz prodavnice u borčanskom naselju Crvenka, piše list "Alo".

Na nekim snimcima vidi se jurnjava automobila na dan Jeleninog ubistva, pa su oni odneti na dalje ispitivanje, kako bi se utvrdilo ko je upravljao automobilima i u koje tačno vreme. Posebnu pažnju policajcima je privukao plavi automobil, koji je danima bio parkiran nedaleko od nasipa na kojem je Jelena pronađena mrtva. Ovaj automobil primetili su i sami meštani i o tome obavestili policiju.

- Danima sam viđao plavi karavan parkiran kod nasipa. Sigurno je tamo stajao četiri, pet dana i niko ga nije pomerao. Znam sve automobile u kraju, a taj mi nije bio poznat, ali ipak tome nisam pridavao neki značaj. Kada je Jelena ubijena, na moje iznenađenje tog automobila više nije bilo. Tome nisam u početku pridavao veliki značaj, ali sad, kako vreme odmiče, pomišljam da možda ima veze s zločinom - kaže nam jedan meštanin Crvenke, čija kuća gleda na nasip.

Kako saznajemo u policiji, policija traga za vlasnikom ovog automobila, ali i vlasnicima drugih vozila koje je kamera snimila na dan ubistva u Crvenki.

2024 © - Vesti online