Petak 22.04.2016.
09:27
Tanjug, Vestionline

TMZ: Prins bio u bolnici zbog predoziranja prošle nedelje. Ko je pozvao Hitnu?

Reuters
Nije hteo da ostane u bolnici

Prins je bio na bolničkom lečenju nakon što je njegov privatni avion nenajavljeno sleteo u Molin u Ilinoisu prošlog petka posle nastupa u Atlanti, dok su mediji izveštavali da on ima grip, prenosi AFP.

"Nekoliko izvora u Molinu su nam rekli da je Prins prebačen u bolnicu i da su mu lekari dali tzv. spasonosnu injekciju... koja se obično daje kako bi se neutralisalo dejstvo opijata", navodi TMZ.

Prinsu su, navodno, lekari savetovali da ostane u bolnici 24 sata, ali je on odlučio da posle tri sata izađe iz te ustanove, gde nije mogao da ima privatnu sobu.

"Znamo da vlasti u Minesoti pokušavaju da u Molinu dođu do bolničkih podataka kako bi utvrdili uzrok njegove smrti", dodaje TMZ.

Prins je preminuo juče u 58. godini u svom domu u Mineapolisu, potvrdila je za AP njegova predstavnica za medije Ivet Noel Šur.

Američka agencija navodi da je istraga u toku i da će danas biti izvedena autopsija.

Hitnu pozvala nepoznata zbunjena osoba?

Telo Princa Rodžera Nelsona pronađeno je u njegovom domu u Minesoti.

Transkript poziva koji je Hitna pomoć primila iz Prinsove kuće u predgrađu Mineapolisa pokazuje da je neidentifikovana osoba koja je pozvala tu službu bila zbunjena i nije mogla da da tačnu adresu, prenosi AP.

Osoba koja je pozvala Hitnu pomoć rekla je da se nalazi "u Prinsovoj kući", ali je najpre kazala da se kuća nalazi u Mineapolisu, dok je druga osoba koja se, takođe, nalazila u kući na kraju dala tačnu adresu kuće u pregrdađu Čenhejsen.

Prvi pozivalac je rekao da "ima nekog ko je u nesvesti", a potom da se "u kući nalazi mrtva osoba".     

Kada je dispečer u službi Hitne pomoći identifikovao adresu i počeo da postavlja pitanja, pozivalac ga je prekinuo i rekao: "Da, to je Prins".

2024 © - Vesti online