Ponedeljak 11.04.2016.
20:48
Vestionline

Ništa od "krvavog utorka"! Odlaže se Skupština Partizana

partizan.rs
Nemušto objašenjenje iz Humske: Zbog "stabilnih rezultata" Partizana, odlaže se Skupština

- Predlažemo Nadzornom odboru da u skladu sa svojim ovlašćenjima, a na osnovu člana 35. Statuta FK Partizan u roku od 30 dana odluči o terminu održavanja Vanredne skupštine - stoji u saopštenju kluba iz Humske.

- Budući da je u prethodnom periodu konsolidacije FK Partizan, pod rukovodstvom Radne grupe, prvi tim postigao stabilne rezultate, kako u Super ligi, tako i Kup takmičenju, smatramo da bi održavanje Skupštine u ovom trenutku moglo da ima negativne implikacije po krajnji rezultat u napred navedenim takmičenjima. Iz tog razloga stavljamo predlog da predmetna Skupština bude održana nakon okončanja fudbalskog i kup takmičenja, budući da ce tada biti najbolje moguće sagledati i oceniti situaciju u svim segmentima organizovanja kluba.

- Poslednja nemila dešavanja i implikacije koje ista nose sa sobom, biće na najbolji način prevaziđena mirnim i sveobuhvatnim sagledavanjem kako postignutih rezultata, tako i međusobnih odnosa, te u tom smislu plediramo, da nas stav bude ocenjen kao želja da se klubu i svim njegovim prijateljima pomogne na dostojanstven i sportski pristojan način.

- Održavanje Skupštine pre kraja takmičarske sezone, ne bi dovelo do mogućnosti sveobuhvatne analize postignutih rezultata u cilju eventualnih kadrovskih promena u strukturama rukovodstva kluba, te u tom smislu treba ceniti i ovaj naš predlog.

2024 © - Vesti online