Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 11.04.2016.
16:51
Vestionline A

"Osovina zla Žarka Zečevića nastavlja da uništava Partizan"

Bura u Humskoj, kulminacija u utorak kada će se održati ili bi trebalo da se održi Skupština FK Partizan na kome se bira nova uprava. Kako se bliži "dan D", tako se temperatura usijava, do ključanja. Rat saopštenja je u modi. Oglasili su se i navijači Partizana.

Tanjug
Foto: Ilustracija

- Poštovani navijači FK Partizan, ovim putem želimo da obavestimo sve naše članove, pristalice i fudbalsku javnost da smo poslednjih dana izloženi usmerenim lažima koje proizilaze iz našeg voljenog kluba a kojima se mora stati na kraj. Grupa ljudi, poslušnika, okupljenih oko Žarka Zečevića, slobodno ih možemo nazvati "osovine zla", nastavlja da uništava FK Partizan, i da se krije iza imena kluba u nelegalnim radnim grupama i samo njima znanim komisijama i odborima - stoji u saopštenju "grobara".

- Političkom retorikom 90-tih, raskolima i pretnjama pre svega preko Milorada Vučelića i Vladimira Vuletića uz odobrenje Miloša Vazure i Žarka Zečevića obmanjuju javnost, šire mržnju i raspiruju strah kroz neistinita saopštenja i intervjue. Svako ko prati FK Partizan, zna da nikada pojedinac ili politička partija nisu mogli niti će ikada moći da utiču i nameću svoja uverenja i svoje ideje navijačima. Mi smo ti koji su tu iz vikenda u vikend, koji bodrimo klub i po kiši i po snegu. Koji naš klub volimo i dostojanstveno ga predstavljamo, i uz njega smo i posle svake pobede i posle svakog poraza!

- Isključivo zbog toga poštovani Zečeviću, Vazura, Vučeliću i ostali koji ne znate šta znači voleti klub - već samo znate da plaćate klub - shvatite: jaja koja su poletela na jučerašnjoj loži i koja su bacili navijači Partizana, odraz su nagomilanih frustracija i nezadovoljstva. A jedini pokretač takvih akcija ste upravo vi!

- Vi, koji i posle toliko javno iznesenog nezadovoljstva na tribinama, sedite u foteljama za koje mislite da su lično vaše, vi koji brukate naš klub, vi koji ste uneli razdor i koji ćete otići iz našeg kluba upamćeni kao lopovi i kao najneuspešnija uprava u istoriji! A mi, mi ćemo se potruditi da vas što pre zaboravimo!

- Takođe, nadamo se da će i organi reda koje spominjete uraditi svoj posao, i vas odvesti na jedno lepo mesto, u prostorije u kojima zaslućujte da budete a ne u našem voljenom klubu!
Pozivamo još jednom sve navijače FK Partizan da dođu sutra 12. aprila ispred ulaza na SC Teleoptik u 16:00 i samo dostojanstvenim ponašanjem i pesmom pokažemo bagri da mi ne rušimo klub. Dostojanstvo, ponos i ljubav prema klubu su ono što vi nemate. Laži, krađa i mrznja vas pokreću!

- Pokažimo im kako se voli klub i kako je biti ponosan navijač Partizana - piše u saopštenju Grobara.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online