Nedelja 20.03.2016.
21:28
Vestionline

VIDEO: Kad vidite kako "Dveri" započinju kampanju...

Predsednica DSS Sanda Rašković Ivić rekla je novinarima da koalicija Dveri i DSS svoju kampanju počinje iz srpske Atine i da ta koalicija Srbiji nudi nešto potpuno novo i drugačije u odnosu na sve ostale stranke baš kao što je, kako je rekla, Petrovaradinski sat različit u odnosu na sve druge satove.

- Mi se zalažemo za slobodnu Srbiju koja je za saradnju i sa istokom i sa zapadom, a hrabri smo da kažemo da nećemo nastaviti put u Evropsku uniju jer on nije u interesu srpskog naroda i hrabri smo da kažemo da nećemo u NATO i da ćemo se boriti za Kosovo i Metohiju u Srbiji - rekla je Rašković Ivić.

Lider pokreta Dveri Boško Obradović rekao je da koalicija Dveri-DSS donosi nove ljude koji se zalažu za srećniju Srbiju.

- Za nas je sreća porodica, za nas je sreća ponosna i ekonomski jaka Srbija, za nas je sreća Kosovo i Metohija u Srbiji - rekao je Obradović.

Obradović je rekao da se ta koalicija zalaže za jače savezništvo sa Rusijom, da se protivi putu u Evropsku uniju i članstvu Srbije u NATO.

Početak kampanje pomenute koalicije na simboličan način označen je tako što je sa Petrovaradinske tvrđave u nebo pušteno stotine crvenih, plavih i belih balona u bojama srpske zastave.

2024 © - Vesti online