Utorak 01.03.2016.
19:11
Vestionline

Rastrojena dadilja objasnila zašto je odsekla glavu devojčici

Screenshot Youtube.com
Bobokulova objašnjava policiji zašto je učinila stravičan zločin

Majka troje dece rekla je da su je "progonili glasovi u glavi" i da je bila besna zbog supruga koji je u Uzbekistanu osnovao novu porodicu dok je ona radila u Moskvi.

Priznala je kako je nesrećnu devojčicu Nastju Meščerjakovu prvo udavila, a zatim joj i odsekla glavu kuhinjskim nožem.

Iako se nagađalo da je Bobokulova bila povezana i sa terorističkim grupama, ruska služba bezbednosti tvrdi da za to nema nikakvih dokaza.

Praćena naoružanom policijom i sa lisicama na rukama, Bobokulova je potanko objašnjavala detalje monstruoznog zločina koji je zapanjio svet.

"U početku se činila potpuno luda, ali kasnije je pristala na saradnju", rekao je policijski izvor. Isti izvor tvrdi kako je Bobokulova, kad je stigla u stan, ispričala kako je kobnog dana "prvo skinula haljinu i preobukla se u odeću koju inače koristi za molitvu, jer joj je tako rekao glas u glavi", prenose ruski mediji.

Izvori bliski porodici nesrećne devojčice tvrde kako se dadilja "brinula za malu Nastju kao da je njeno dete" i ne mogu da shvate šta ju je isprovociralo na taj suludi čin.

Ruski mediji odlučili su da ne prikazuju fotografije sa mesta zločina jer su stravične, a tu je odluku podržao i Kremlj.

2024 © - Vesti online