Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 29.02.2016.
19:27
Vestionline A

Ovo je devojčica koju je ubila dadilja džihadista!

Svetski mediji objavili su u ponedeljak fotografiju četvorogodišnje devojčice koju je brutalno ubila dadilja Gjulcera Bobokulova (38) iz Uzbekistana, a zatim se sa glavom tog deteta u ruci kretala ulicama Moskve.

printscreen
Devojčica koju je ubila dadilja 

Istražni organi navode da je ubijeno dete, devojčica Nastja M, bila stara tri ili četri godine i da ju je dadilja ubila u stanu njene porodice u Moskvi, kojeg je zatim zapalila i pobegla. Oni navode da je Bobokulova čekala da roditelji deteta odu iz stana sa starijim detetom, da bi zatim izvršila ubistvo i zapalila stan.

Ubijena devojčica, za koju mediji navode da je bila zaostala u razvoju i hendikepirana, imala je 15-godišnjeg brata, a dadilja je radila za porodicu poslednjih 18 meseci, piše "Dejli mejl".

Zločin se desio u ponedeljak ujutru a ruska policija potvrdila je da je u jednom stanu u Moskvi u kojem je izbio požar pronađeno obezglavljeno telo deteta kojeg je ubila dadilja.

Sat vremena šetala sa glavom u ruci

Ruske vlasti su u Moskvi uhapsile i podigle optužnicu protiv dadilje osumnjičene za ubistvo devojčice, nakon što su lokalni mediji objavili šokantne snimke žene u crnom kako u blizini metro stanice na severozapadu ruske prestonice drži u ruci odsečenu dečju glavu.

- Kraj sveta dolazi za sekund... Ja sam vaša smrt - vikala je žena na ruskom jeziku, čuje se na snimcima moskovskih onlajn medija. - Mrzim demokratiju. Ja sam terorista.

Ruski portal "Lajfnjuz" je objavio video snimak na kojem se vidi dadilja, obučena u crno, kako hoda ulicom držeći odsečenu glavu deteta visoko u vazduhu. Prema navodima tog portala, žena je najpre viđena kako više od sat vremena hoda oko metro stanice Oktjabrskoje polje, nakon čega joj je prišao policajac i zatražio od nje da mu pokaže ličnu kartu.

Ona je zatim izvadila iz torbe detetovu glavu i počela da viče da je ubila devojčicu i da je terorista.

Novinarka ruskog dnevnog lista RBC Polina Nikolskaja je izjavila da je čula ženu kako viče "Alahu akbar".

- Izlazila sam iz metro stanice i išla prema kući. Ona je stajala u blizini ulaza u metro stanicu i privukla je moju pažnju jer je vrištala "Alahu akbar". Videla sam da u ruci drži okrvavljenu glavu, ali sam mislila da nije prava. Okupljeni ljudi su mi rekli da je prava - rekla je Nikolskaja.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online