Petak 26.02.2016.
23:14
Vestionline

Radonjić: Sezona je već fantastična

ABA liga
Velika pobeda: Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde

- Čestitke igračima i publici koja je napravila fantastičan ambijent, bilo je to dva sata bodrenja - istakao je Radonjić i dodao:

- Izvukli smo se iz katastrofalne situacije posle Kupa u Nišu. Rečeno mi je čak da nas više ne interesuje Evroliga. Ali, želimo svaki meč da dobijemo, sezona je već fantastična i da se ne plasiramo dalje, barem je to moje mišljenje.

- Utakmica je za nas od starta bila dobra. Posebno smo bili dobri u napadu, imali smo probleme u odbrani, ali smo gradili rezultat. U trenucima kada je izgledalo stabilno, greškama u organizaciji i time što smo protivniku omogućavali drugi napad, oni su se vraćali i zablistali. Oni su uspeli da vežu bacanja, tehničku i trojku i na poluvreme otišli sa dobrom prednošću, koja je za nas bila opterećujuća, posebno jer smo bili dobri u tom delu - naglasio je Radonjić. 

U nastavku sve se promenilo. 

- Trebalo je izaći na teren i uraditi neke stvari da bismo mogli da se nadamo. Bili smo agresivniji, neke situacije smo brže rešavali, popravili smo odbranu, posebno defanzivni skok, gradili smo rezultat i odigrali takmičarski zrelo. Tako smo i ušli u završnicu u kojoj smo došli do velike pobede - istakao je Radonjić. 

2024 © - Vesti online