Utorak 23.02.2016.
04:00
Đ. Barović - Vesti

Aleksa zanemeo od tuge

V. Sekulić
Očaj i neverica: Kuća porodice Slađane Stanković

Od trenutka kada je objavljeno da su u Libiji, posle gotovo četiri meseca, stradali službenici ambasade Srbije, Slađana Stanković i Jovica Stepić, preko celog dana ova kuća je puna rodbine i prijatelja koji pokušavaju da ovom čoveku barem malo olakšaju tragediju.

- Aleksa se izvinjava, ali nije sposoban da bilo šta kaže za medije. Razumi te ga - kaže jedan od njegovih prijatelja koga smo zamolili da upita nesrećnog oca za razgovor.

Rodbina i prijatelji su uglavnom uz Alesku, a retki izađu ispred kako bi zapalili cigaretu i pribrali se od šoka koji ih je sve zadesio.

- Nema apsolutno nikakvih novih informacija, ali medijima to izgleda ne smeta da izmišljaju različite stvari. Dođu isto ovako kao i vi, objasnimo im da smo svi u tolikom šoku da bi bilo degutantno da bilo šta kažemo, a oni onda izmisle priču o tome kako se Slađana igrala, šta je volela i slično. Nažalost, biće i dovoljno vremena i prilika da se ispriča priča o našoj Slađani - kaže jedan od prijatelja oca pokojne Slađane Stanković.

2024 © - Vesti online