Sreda 03.02.2016.
15:36
Vestionline, Tanjug

Dačić: Nećemo sa Čedom, Tadićem, Dverima... Idite vi sa njima ako hoćete

Tanjug
Zna se s kim će SPS: Ivica Dačić

- “Želim da skrenem pažnju bilo kome ko piše ili nas tera da idemo sa DS, Tadićevom strankom (SDS), Čankom, Čedom ili Dverima, bivšom Koštuničinom strankom, Šešeljevom strankom i tako dalje, a to ponekad kažu i naši prijatelji iz SNS da bi mi možda mogli sa njima, evo da vam kažem idite vi sa njima ako hoćete, mi nećemo” - rekao je Dačić.

Dačić, koji je i prvi potpredsednik Vlade Srbije ističe da je aktuelna vlada postigla značajne istorijske rezultate i da je ubeđen da će stranke koje je čine sarađivati i osle izbora.

- “Želim da kažem da smo zajedno započeli 2012. ono što možda ima istorijski značaj za Srbiju. Ubeđen sam da ćemo posle ovih izbora zajedno ići dalje u interesu budućnosti Srbije” - rekao je Dačić na kraju skupštinske rasprave o predloženom zakonu o međunarodnim merama ograničavanja.

On je tokom rasprave rekao i da nije bio inspirisan da govori o političkim temama, jer u sali nije bilo ljudi iz opozicije, te da će se o tome verovatno govoriti više na sednici u petak, povodom razrešenja ministra odbrane Bratislava Gašića, kada će u sali biti premijer Aleksandar Vučić i svi iz vlade.

2024 © - Vesti online