Nedelja 31.01.2016.
16:09
Vestionline

Preletanje u zamahu: DSS-ovci otišli kod Dačića

Tanjug
Iz DSS otišao ceo surčinski odbor

Predsednica surčinskih socijalista Vesna Šalović poželela je dobrodošlicu novim članovima SPS i izrazila zadovoljstvo što je "došlo vreme da se politici treba vraćati dostojanstveno, jer ona po definiciji ima častan zadatak da uređuje ljudsko pravo i podiže opšte dobro", navodi se u saopštenju SPS iz Surčina.

Ona je pozvala sve "ličnosti od integriteta" koje su svojim radom i rezultatima ostvarili ugled u Surčinu da "svoje kvalitete i energiju usmere u razvoj lokane zajednice tako što će biti
nezavisni odbornici na listi SPS i na taj način neće više biti opravdanja i razloga da se odustane od odgovornosti za budućnost sugrađana" - rekla je Šalović.

Bivši predsednik surčinskog DSS Nenad Stojicovski je, govoreći o Šalovićevoj, rekao je da je "ona je pravi predsednik svih građana".

- Moji saradnici, članovi Opštinskog odbora DSS predložili su mi da pređemo u SPS i podržimo Vesnu na novim izborima za predsednicu opštine, jer nije važno ko vodi, već kako vodi, a ona to dobro radi - kazao je Stojicovski, navodi se u saopštenju surčinskih socijalista.

2024 © - Vesti online