Nedelja 24.01.2016.
21:55
Vestionline, b92.net

Legende uglas: Novak!

Reuters
Cenjen: Novak Đoković

Na početku programa voditelj je svakog od gostiju pitao da prognozira pobednike Australijan opena, a kao najveći favoriti istakli su se Đoković i Azarenka. 

Frenk Sedžman (pet Gren slem titula): Đoković u muškoj konkurenciji, a kod žena nisam siguran, mislim da će biti neizvesno. 

Ken Rouzvol (osam Gren slem titula): Navijač sam Federera i voleo bih da osvoji još jedan Slem, ali mislim da se Novak nameračio na rekorde i da će ga biti teško pobediti. Nadam se da Serena ne sluša, pošto mi se čini da ima koji kilogram viška, ali mislim da će ona da osvoji.

Fred Stoli (dve Gren slem titule): Mislim da je Đoković za klasu iznad ostalih u ovom trenutku. Možda samo još trojica-ćetvorica i imaju šansu da ga pobede na tri dobijena seta. I ja bih voleo da Federer osvoji, ali mislim da je Đoković taj. Ako Serena bude fizički spremna, u šta nisam previše siguran, zavisiće od nje. Ukoliko Serena kiksne, Azarenka je prva u redu da to iskoristi. 

Ešli Kuper (četiri Gren slem titule): Da budem kratak, Đoković i Azarenka. 

Pat Keš (osvajač Vimbldona): I ja mislim isto, ali ako Serena krene kako treba, može da postane nezaustavljiva. Videćemo...

Džon Njukomb (sedam Gren slem titula): Đoković, a favorit iz senke mi je Raonić. Kod žena Azarenka. 

2024 © - Vesti online