Četvrtak 21.01.2016.
19:48
Vestionline

"Vučić se odrekao Kosmeta i srpskog naroda"

Tanjug/AP
Dveri tvrde da su presudom Ivanoviću ugroženi svi Srbi

- Ovakva presuda, sve je samo nije pravda i istina - navode Dveri i ističu da je to politička odluka prema Srbima sa Kosova i Metohije koja je predstavlja "spregu šiptarske mafijaške kvazi-države sa Euleksom, gde je svaki Srbin pred njihovim sudom bespomoćan".

Dveri, takođe, kritikuju aktuelnu vlast, a pre nje i Demokratsku stranku zbog, kako tvrde, "podaničke politike" prema Briselu i vlasti u Prištini navodeći da su zbog toga Srbi na Kosovu i Metohiji ugroženi.

- Vučićeva vlada nijednog trenutka, od kada je preuzela vlast u Srbiji, nije zaštitila Srbe sa Kosova i Metohije. I upravo, zbog neodgovorne i podaničke politike SNS, SPS-a, a pre njih, DS-a u odnosu na Brisel i šiptarske vlasti, svakome Srbinu na Kosovu i Metohiji glava se nalazi u torbi - ističu Dveri.

Ta stranka navodi i da je presuda Ivanoviću "još jedan od dokaza da se Vučićeva vlada odrekla Kosova i Metohije i srpskog naroda".

- Jedini način da zaštitimo Srbe sa KiM, a i čitav srpski narod, jeste da se ovaj režim i lažna opozicija, na narednim izborima kazne i da im se više ne dozvoli da dalje rastaču državnost i rasprodaju Srbiju - predlažu Dveri.

2024 © - Vesti online