Sreda 30.12.2015.
08:15
A. Vučićević - Vesti

Šta nas čeka u 2016. (4): Paljenje džamija po Evropi

youtube.com
Velike demonstracije će dovesti do paljenja džamija

Takođe, japansko ostrvo potonuće u more, a doći će i do pucanja polarnog leda. Preduhitrio je i astronome, pa je predvideo prolazak komete za koju u svetu nauke još niko ne zna. Engleskoj je najavio velike poplave, kao i kišu na Olimpijadi u Brazilu.

Kada je reč o političkim dešavanjima, Hamilton Parker, kao i što su predvideli mnogi drugi, najavljuje raspad Evropske unije, kao i atentat na Angelu Merkel. On očekuje da će

Turska napasti kurdski deo Sirije, a najavio je i pojačano prisustvo bespilotnih letelica u Siriji, koje će uspeti da oslabe i unište ID. Takođe, Britanija će poslati svoju vojsku u Siriju. U martu, prema njegovim predviđanjima, mogu se očekivati velike demonstracije u Španiji, Francuskoj i Italiji, koje će završiti paljenjem džamija i ogromnim nasiljem na ulicama.

- Donald Tramp zbog bolesti neće biti u stanju da nastavi trku za kandidata na predsedničkim izborima u Americi. Tesna borbe vodiće se između Hilari Klinton i Džeba Buša. Republikanci će pobediti jer će u zadnjem minutu promeniti svog kandidata za predsednika - rekao je Krejg Hamilton Parker.

Najavljuje da će strani plaćenici pokušati da izvršiti državni udar u Kini, kao i da će pojaviti navodna slika nagog severnokorejskog vladara Kim Jong Una koja će dovesti do političke pobune u zemlji. Mnogi fudbaleri provešće narednu godinu u strepnji, jer Hamilton Parker predviđa ubistvo jednog poznatog igrača u terorističkom napadu.

KRAJ

2024 © - Vesti online