Petak 18.12.2015.
02:00
A. Vučićević - Vesti

Miloš ćuti, donatori zbunjeni

A. Čukić
Dr Miljko Ristić smatra da je u pitanju prevara

Miloš se trenutno nalazi na Kliničkom centru Srbije gde se oporavlja od ugradnje pejsmejkera. On se povodom ovoga još nije ogašavao, kao ni njegova majka. Kako je navela dr Jasmina Glamočlija, Miloševa koleginica sa Instituta za biološka istraživanja "Siniša Stanković" koji je pokrenuo čitavu akciju, ispred Miloševe bolničke sobe se nalazi obezbeđenje kako ga "mediji ne bi uznemiravali".

Redakcija "Vesti" primila je nekoliko zahteva da se naš "Humanitarni most" pridruži prikupljanju novca za Miloševo novo srce, ali s obzirom na to da nismo dobili objašnjenja i odgovore na pitanja koja smo tražili, za sada se nismo uključili u tu akciju.

Poznati beogradski hor Viva Voks zakazao je koncert za 16. decembar, a sav prihod od ulaznica je trebalo da ode u fond za Miloševo novo srce. Zbog dilema koje u javnosti prate ovaj slučaj, hor je otkazao nastup, uz napomenu da će, ako transplantacija bude neophodna, oni koncert lako organizovati.

U saopštenju okupljenih oko akcije "Srce za Milošev osmeh" navodi se da će, ukoliko se utvrdi da intervencija nije potrebna, prikupljeni novac preusmeriti za lečenje drugih ljudi.
 

2024 © - Vesti online