Subota 31.10.2015.
14:26
Vestionline

SNP Naši: Vučić će aferom srušiti Nikolića, da bi novi premijer priznao Kosovo

Tanjug
Vučić ima keca u rukavu

SNP Naši objavilo je "strogo poverljivu informaciju" za koju tvrdi da je dobijena iz "obaveštajnih krugova bliskih tom pokretu".

U saopštenju se navodi da će premijer Srbije, Aleksandar Vučić, u narednih par meseci preko svojih političkih veza iz reda opozicije objaviti diskreditujuće podatke protiv izdajnika i kriminalca Tomislava Nikolića, posle kojih će biti raspisani predsednički izbori.

SNP Naši navodi da "Vučić već odavno poseduje informacije protiv Nikolića koje svakog časa mogu da ga obore sa vlasti", i da se za to čeka pogodan trenutak.

Upravo iz tog razloga nisu raspisani izbori kako je kroz medije najavljivano, već se čeka da afera bude objavljena i da budu raspisani opšti izbori.

U saopštenju se navodi i da će "Vučić premijersko mesto predati jednom od političkih preletača, čoveku koji je bio blizak svakoj vlasti i koji je već godinama saradnik CIA i njegov zadatak će biti priznavanje nezavisnosti lažne države Kosovo".

"Aleksandar Vučić će na taj način izbeći da  bude potpisnik izdaje, a za nju će biti okrivljen premijer".

SNP Naši navodi i da će uskoro objaviti podatke i ko se sprema za mesto premijera koji će priznati nezavisnost lažne države Kosovo.

2024 © - Vesti online