Subota 24.10.2015.
20:48
dailymail.co.uk

Tamna pravda: Uhvatili pedofila koji je hteo seks sa devojčicom (11)

youtube.com
Uhvaćen na delu

Pripadnici "Tamne pravde" na internetu se pretvaraju da su maloletne školarke kako bi pedofile namamili na sastanak i zatim ih prijavili policiji. Haza je tako postao šesti perverznjak koji je zbog lascivnih poruka upućenih s namerom ostvarivanja seksualnog odnosa s decom završio iza rešetaka.

Said je u nekoliko poruka predložio pripadnicima "Tamne pravde", za koje je verovao da su jedanaestogodišnja Amanda, da se sastanu i čak joj poslao fotografije svojih genitalija. Malo je reći da se šokirao kad ga je dočekao odrasli muškarac i objasnio mu da će ga uskoro uhapsiti policija.

Said je, šokantno, na nekoliko pitanja pripadnika "Tamne pravde" odgovorio da ne vidi ništa pogrešnog u svojim postupcima i porukama i da smatra da je u redu imati seksualni odnos s devojčicom starom 11 godina. Branio se time da ne poznaje englesko pravo, ali je sud u Njukaslu njegovo opravdanje odbio (još iz rimskog prava važi načelo da nepoznavanje prava ne opravdava nikog).

- Da si samo rekao da želiš da je zagrliš i poljubiš, to bi bilo u redu - ali želja za ostvarenjem seksualnog odnosa je protivzakonita - zaključio je sudija.

Said se inače oženio pre samo četiri meseca i sada je u strahu da njegov brak neće preživeti presudu koja ga čeka.

Pogledajte kako su ga "upecali":

2024 © - Vesti online