Petak 23.10.2015.
11:34
alo.rs, Vestionline

Medenica: Ko mene povredi, njega bog kazni!

youtube.com
Jasmina Medenica

Uplakana što mora da spava u štali jer je Milić postavio za slugu, Medenica se jadala Maji Nikolić.

- Ja sam božje dete, Majo! Veruj mi kada ti kažem, ja sam nešto posebno, nisam kao vi ostali vernici - šaputala je Medenica, dok je Nikolićeva gledala iskolačenih očiju u neverici.

- Imam dokaze za to, kunem ti se. Ko god mi nešto loše uradi, njega bog kazni. Zato ja sve vreme trčim za Kristijanom kako me ne bi povredio, da ga bog ne bi kaznio jer imam zaštitu Svetog Petra.

- Vidiš šta se desilo nakon što me je Milić poslao u štalu, odmah je postao revolitan jer ne može u gazdinu kuću da dovede Suzanu, a ona je nominovana. Ništa od toga se ne bi desilo da me nisu stavili u štalu. Bojim se, Majo, jer ja na to ne mogu da utičem. Bog određuje da ih kazni što me šikaniraju - plakala je Jasmina uverena da je svetica, koja hoda ovom zemljom.

Farmeri su inače zabrinuti za njeno ponašanje, naročito nakon što je pre nekoliko dana dva sata sedela pod stolom na terasi. Ona je to objasnila na još čudniji način.

- To je stari indijanski način prikupljanja energije za nešto veliko što sledi. To veče sam imala nastup i morala sam da se fokusiram na sebe i u sebe - istakla je Medenica.

2024 © - Vesti online