Nedelja 18.10.2015.
22:14
Vestionline

Drulović posle prvenca: Zabrinut sam

FK Partizan
Zadovoljan pobedom: Ljubinko Drulović

Srpski šampion je savladao Javor 3:1 (2:1) u meču 14. kola Super lige Srbije.

- Moramo biti zadovoljni pobedom jer smo poklonili prvi gol Javoru, ali je reakcija posle toga bila odlična. Vratili smo se, igrali dobro, imali smo šanse. Odigrali smo dobro protiv odlične ekipe Javora i zasluženo pobedili - rekao je Drulović.

Drulović nije mogao da odgovori na pitanje da li će moći protiv Atletik Bilbaa u četvrtak moći da računa na nekog od nekoliko povređenih igrača, a u nedelju su se Saši Iliću, Stefanu Baboviću, Gregoru Balažicu i Umaruu Abubakaru pridružili Darko Brašanac i Marko Jevtović. 

Pročitajte još:

Partizan konačno pobedio!

- Zadovoljan sam sa tri boda, ali zabrinut jer smo izgubili igrače koji su mnogo važni za ovaj tim, Darka Brašanca i Marka Jevtovića. Videćemo o kakvim povredama je reč - dodao je novi trener Partizana. 

Crno-beli imaju 24 boda, a Javor bod manje. Prva je Crvena zvezda sa utakmicom manje i 11 bodova prednosti, a drugi je Borac iz Čačka sa 27 bodova.

- Ljudi treba da budu strpljivi, igraćemo sve bolje iz utakmce u utakmicu, treba podržati ove momke. Počeli smo da preskačemo protivnike koji su ispred nas i nadam se da ćemo biti sve bolji - rekao je Drulović. 

Novinare je nakon meča posebno interesovalo mišljenje Drulovića o mladom Nikoli Ninkoviću, koji je kao rezerva dobio šansu. 

- U poslednje tri godine nije pružao ono što se od njega očekivalo, nadam se da će mojim dolaskom u Partizan iskoristiti šansu, ali sve zavisi od njega - rekao je novi trener Partizana koji je bio zadovoljan i nastupom Nemanje Petrovića, koga je takođe uveo nakon povrede jednog od prvotimaca. 

2024 © - Vesti online