Četvrtak 15.10.2015.
10:40
Informer

Ćazim Osmani kupio Slobinu kuću na Dedinju

yllpress.com
Uskoro će se Feliks baškariti u velelepnoj vili na Dedinju: Ćazim Osmani

Osmani je konačan dogovor o kupovini vile pre desetak dana sklopio sa Mirom Marković. Osmani i Miloševićeva udovica nisu direktno pregovarali, već je sve išlo preko posrednika, Milutina Mrkonjića, počasnog predsednika SPS i bivšeg ministra.

Prema rečima izvora, Ćazim i Mira su se oko svega dogovorili, a ostalo je samo da se realizuje isplata, posle čega Osmani može da se useli u novi dom.

Izvor kaže da je Ćazim već duže vreme hteo da kupi kuću, ali da je dogovor kočila visoka cena koju je Mira Marković postavila.

- Tražila je između četiri i pet miliona evra, što ovaj nije hteo da plati - dodaje izvor i ističe da su Osmani i Markovićeva vodili pregovore preko posrednika.

- U ulozi zastupnika Mirinih interesa našao se Mrka. Mesecima joj je prenosio ponude Osmanija, s kojim je takođe dobar prijatelj - ističe izvor.

Osmani je potvrdio da ga kuća veoma interesuje.

- Za tu kuću sam zainteresovan. Ništa još nisam realizovao do kraja jer nisam imao vremena da se posvetim tome. Kad budem ugrabio dovoljno slobodnog vremena, videću šta i kako - rekao je Osmani.

2024 © - Vesti online