Utorak 22.09.2015.
10:56
alo.rs

Farmeri u šoku: Novica krstom i kandilom isterivao đavola

youtube.com
U farmere je ušao neki đavo: Novica Zdravković

On je očigledno rešio da stvar uzme u svoje ruke, pa se u ponedeljak pojavio u dvorištu s velikim krstom, koji je napravljen od dasaka, i kandilom.

Njegovi cimeri koji su se tog momenta zatekli u blizini pitali su ga šta radi, da bi im on odgovorio da tera đavola. Dok su se neki na to smejali, drugi su bili zabrinuti zbog Zdravkovićevog postupka. Novica je išao po dvorištu i govorio molitvu ubeđen da će tako “oterati đavola” i da će na imanju biti mnogo manje svađa.

Kada je završio misiju, ušao je u kuću i rekao da ga ne gledaju kao ludaka, da svaki normalan čovek u nekom trenutku pozove sveštenika kako bi osveštao prostor.

- Mogao bi i kod nas da dođe pop da okadi ovo - prokomentarisao je Novica.

Podsećanja radi, pevač je nekoliko puta pričao o tome da je u farmere ušao neki đavo i da može da se kladi da više od polovine njih nije toliko nervozno van imanja. Kako je rekao, dok je tu, trudiće se svake nedelje bar jednom da okadi kuću i dvorište. On je i pre nedelju dana posle žurke okadio spavaću sobu, a kako je tada rekao, želeo je da istera negativnu energiju.

2024 © - Vesti online