Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 13.09.2015.
22:47
Tanjug A

Novica: Mrtva devojka mi ubija sve najmilije!

Pevač Novica Zdravković se gledaocima rijalitija “Farma” predstavio kao miran, tih i povučen lik, a tek sada je jasno zašto nema volje za životom. Naime, Novica je Jeleni Krunić i Jelena Milošević ispričao svoju tužnu sudbinu i otkrio da nosi prokletstvo zbog devojke koja je pre 35 godina poginula.

youtube.com
Muče ga sile sa "onog" sveta: Novica Zdravković

- Bila je veoma lepa i dolazila je svake noći u kafanu u kojoj sam pevao. Znao sam da je bila zaljubljena u mene, ali joj tu ljubav nisam uzvratio jer sam tada bio ženskaroš i menjao nekoliko devojaka za noć. Nisam hteo da je iskoristim i stavim u isti koš sa njima, želeo sam da ostanemo prijatelji. Mnogo me je volela i jedne noći smo sedeli u kafani do rane zore i ona je pijana sela i automobil i krenula na posao. Na Pančevačkom mostu se kamion zakucao u nju i na mestu je ostala mrtva. Posle nekoliko sati su mi javili da je više nema - započeo je priču Zdravković.

- Posle nje mi je umrla rođena sestra, koju sam voleo najviše na svetu. Moj život nije imao smisla kada je ona otišla na onaj svet. Život mi se raspadao. Godinu dana od kada je umrla sam svakog jutra ranom zorom išao na njen grob mrtav pijan, pričao i onda bih zaspao. Jedan čovek koji je držao cvećaru me je znao i svaki put me je tako pijanog vraćao kući. Nakon nje je umro i njen muž, moj zet. Od tuge za njom su mu popucali krvni sudovi. Zatim, moj Toma... Umro je u najgorim mukama. Molio sam lekare da ga uspavaju, a oni nisu hteli. Nisam mogao da gledam kako ga rak izjeda. Posle Tome, sinovac u 26. godini života pogine. A zatim, verovali ili ne, na stotine prijatelja i članova familije je umiralo - mučnim glasom je prepričavao Novica, a nakon toga objasnio zašto su mu je najmilije oduzeo bog.

- Ta devojka koja je poginula pre više od tri decenije mi uzima sve drago. Na proleće sam bio kod jedne žene koja se bavi tim stvarima, proročanstvima ili kako već, i ona mi je rekla da mi se ta devoja sveti za neostvarene snove. Uzima sve što mi je najdraže. Neka uzme mene, odmah, nemam strah, samo neka mi ne dira porodicu. Letos sam pokušao da se ubijem, baš zato da bih je zadovoljio i da prekine lanac užasa koji mi je napravila u životu. Verujem da sam ja cilj i bolje da sam sebi presudim nego ljude koje volim da oduzima - pričao je tiho pevač dok su ga cimerke sa imanja gledale u šoku i sa suzama u očima.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online