Sreda 16.09.2015.
05:45
D. N. P. - Vesti

Najbolji drugovi zajedno otišli u smrt

Tanjug
Zajedno i u smrti (Foto: Ilustracija)

- Sva trojica su živela u naselju Mur, u krugu od jednog kilometra... Bili su nerazdvojni drugovi, kao braća. Voleli su brza i dobra kola, radovali se kad bi neko od njih nabavio novi automobil. Njihovom pogibijom ceo Mur je zavijen u crno - kazao je jedan od komšija porodice Šemsović.

Komšija je naglasio i da su trojica poginulih mladića, kao i povređeni Almir Hajrović i Alem Smajović, koji su se nalazili u istom automobilu, bili izuzetno dobri momci.

- Otišli su, kao i obično, u nedelju uveče u grad da se provozaju i vide s društvom. Niko ne zna zašto su krenuli prema Ribarićima i šta se tačno dogodilo. Možda su u brdskom predelu hteli da isprobaju snagu mercedesa - kaže komšija i dodaje da niko od poginulih i povređenih mladića nije imao problema sa zakonom.

Istražni organi u Novom Pazaru juče su pokušavali da utvrde ko je bio za volanom mercedesa, kuda su krenuli mladići i kako je došlo do kontakta sa golfom rožajskih registracija kojim je upravljao Enes Kujević, državljanin Crne Gore. Više informacija biće poznato nakon razgovora sa Smajovićem, koji je takođe bio u mercedesu i koji više nije u životnoj opasnosti.

2024 © - Vesti online