Ponedeljak 24.08.2015.
08:14
Vesti

Prostitucija kao biznis (2): Samo da završimo kuću

blisstree.com
Ima dečka s kojim planira brak i decu i koji zna za njen "posao"

U svojoj ispovesti za "Vesti", delimično se pravdajući, a delimično pokušavajući da upozori druge devojke na pakao prostitucije, Ivana objašnjava šta ju je nateralo da krene putem kojim se malo ko usuđuje da ide.

- Živim u Malom Mokrom Lugu. Kada sam imala 17 godina, zabavljala sam se sa jednim momkom. Bili smo u vezi nekoliko meseci. Jedne večeri došla su mu kući tri druga. Bila sam nevina. Silovali su me. Branila sam se koliko sam mogla, ali nikog nije bilo da mi pomogne i čuje krike. Ujutru me je raskrvavljenu i u iscepanoj odeći izbacio napolje iz kuće. Bila sam suviše uplašena da ispričam porodici šta se desilo ili prijavim policiji. Kad ga vidim, jer živimo u istom delu grada, bežim od njega. Samo sam jednom smogla snage da ga pitam zašto je to učinio. Rekao je: "Zato što nisi htela da spavaš sa mnom, nego me mesecima zavlačiš." Kada sam mu rekla da sam bila nevina, samo je odmahnuo glavom. Od tada mrzim muškarce - priča Ivana kako je počeo njen put koji se završio u paklu prostitucije.

Nakon što je završila srednju školu, pokušala je da nađe posao, ali je jedino uspela da radi kao konobarica. Nakon nekoliko godina shvatila je da ne može zaraditi dovoljno novca da bi pomogla porodici.

- Razmišljala sam šta da radim. Rešila sam da muškarce koji su mi toliko zla naneli iskoristim i na njima zaradim. Pošto nemam nikakav osećaj prema njima, rešila sam da postanem kurva. Evo već četiri godine se time bavim. Ne znam s koliko njih sam bila. Već tri godine imam momka. Njemu je u početku smetalo, ali više ne. Zna da ništa ne osećam prema tim muškarcima. Uopšte me ne uzbuđuju. Kada bi znao da ima nekih osećanja, pretpostavljam da bi poludeo. Zbog svega što mi se desilo u prošlosti, nemam želju za normalnim seksom i jedino s njim mogu da uživam. U ovom poslu naiđeš na svašta. Ima i manijaka, ali više nemam problema s njima. Ja ih kontrolišem, oni samo plaćaju. Ja radim šta ja želim. Dolaze mi pijani, drogirani, smrdljivi, povraćaju, svakakvih ima. Već sam se na sve navikla. Ne planiram još dugo ovim da se bavim, samo dok završimo našu kuću, pa osnujemo porodicu. Ovaj deo života trudiću se da zaboravim što pre - kaže Ivana u ispovesti za "Vesti".

SUTRA - Prostitucija kao biznis (3): Ponuda starleta, pevačica i maserki

2024 © - Vesti online