Ponedeljak 27.07.2015.
13:27
mozzartsport.com

Ibanjez: Zvezda je kao Boka

crvenazvezdafk.com
Uigrava se: Luis Ibanjez

Veliki broj navijača Crvene zvezde prepoznao je ratnički duh omalenog "gaučosa" koji se iskidao u Milanovcu kako bi Zvezda došla do celog plena. Na kraju je u neverici dočekao poslednji zvižduk sudije Glođovića.

- Navijači Crvene zvezde su me prijatno iznenadili. Čini mi se da su veoma zadovoljni mojim partijama. To mogu da osetim. Vidi se da mnogo vole klub i stalno su tu. Pošto sam ja veliki fan Boke Juniors, mi imamo jednu rečenicu da je publika naš 12 igrač i daje nam vetar u leđa. Isto to osećam i ovde - rekao je Ibanjez po završetku treninga Crvene zvezde.

Bivši član Dinama nije mogao da pronađe objašnjenje za slabu partiju crveno-belih u Milanovcu.

- Ne znam šta da vam kažem, na prvom meču smo pobedili sa 6:2, sad je bilo 0:0. Nismo mogli da ih dobijemo. Nama je uvek cilj da dobijamo mečeve sa što više golova razlike, ali... Juče kao da smo lagano ušli u igru. To ne sme da se dešava. Od prvog minuta moramo da uđemo tako da se vidi razlika između nas i ostalih timova.

Bio je veliki optimista Luis Ibanjez pre meča, ali ispostavilo se da je to bio rezon bez pokrića.

- To je mišljenje svih igrača koji su u Zvezdi. Mi jednostavno uvek moramo da pobeđujemo, kako kod kuće tako i na strani. Ako možemo da damo deset golova, onda ćemo dati deset golova. Ja vam sad kažem i za naredne mečeve, probaćemo da damo pet ili više golova.

Argentinac kaže da se još nije uigrao sa ekipom.

- Tek se upoznajem sa timom. Moram da znam šta od kog saigrača mogu da očekujem - dodao je Ibanjez.

2024 © - Vesti online