Ponedeljak 06.07.2015.
09:31
Tanjug

Jovičić: Cipras prijatelj Srbije, a bednici su Tadić, Pajtić, Stefanović...

Fonet/B.P.
Drugar s Grkom, neprijatelj sa Srbima: Aleksandar Jovičić

- Grčki narod odlučuje o svojoj sudbini. Mi ćemo sa premijerom Ciprasom uvek imati dobre političke odnose, iako se ne slažemo u ekonomskim merama - rekao je Jovičić, podsetivši da će Cipras uskoro da poseti Beograd.

Jovičić je, međutim, ocenio da su "najbedniji" oni koji i posle rezultata referenduma u Grčkoj, koji je pokazao da je većina Grka odbacila predlog međunarodnih poverilaca, pokazuju neodgovornost time što su protiv ozbiljnih mera koje će ozdraviti srpsku ekonomiju.

- Upravo oni koji su lopovlukom uništili Srbiju, poput Borislava Stefanovića, Bojana Pajtića, Borisa Tadića i ostalih, kojima danas smeta odgovorna politika - oni koji su opljačkali Srbiju i osiromašili njene građane, danas su protiv odgovornih i ozbiljnih ekonomskih mera i misle da mogu na šeretluk da dobiju nešto u budućnosti. To govori najbolje o njima i da su spremili još prevara za srpski narod - naveo je Jovičić.

On je dodao da će, bez obzira na one koji su simbol uništenja Srbije, ozbiljnost i odgovornost na kraju pobediti i da će Srbija biti ekonomski zdrava i moderna država.

2024 © - Vesti online