Utorak 23.06.2015.
15:36
Vestionline, Tanjug

FSS bez balkona - skandal ili nesporazum?

Tanjug
Bez "motora" uspeha na balkonu: Omladinska reprezentacija Srbijeekst

Pojedini mediji  preneli su da je gradski menadžer Goran Vesić "blokirao" ulazak pomenute dvojice, pa je organizator događaja Nikola Nikodijević, predsednik Skupštine grada Beograda, odlučio da se "opere" rečima da je "u euforiji došlo do nesporazuma"

Kako je istakao, preporuka domaćina da na balkon ne izlaze političari, državni funkcioneri i funkcioneri FSS se u svakom slučaju nije odnosila na Mrkelu i Miloševića, koji su zajedno sa reprezentacijom deo uspeha.

- Svakako cenimo njihov doprinos koji su dali tituli i za njih će vrata Skupštine grada uvek biti otvorena. Čim su se pojavili medijski napisi kontaktirao sam sa generalnim sekretarom Fudbalskog saveza Zoranom Lakovićem i raspravili smo detalje nesporazuma. Još jednom apelujem da se pažnja javnosti ne skreće sa istorijskog uspeha omladinske reprezentacije" - istakao je Nikodijević, a prenosi Beoinfo.

Nikodijević je saopštio i da je on bio zadužen za protokol dočeka mladih fudbalera, što je uključivalo i dogovor ko izlazi na balkon, te da nesporazum ne sme da baci senku na svetsku titulu.

- Domaćin dočeka mladih fudbalera, u ime Skupštine Beograda, bio sam ja. Jedini sam komunicirao sa zvaničnim predstavnicima Fudbalskog saveza Srbije. To znači da sam u dogovoru sa njima donosio odluke o tome kakav će biti protokol dočeka, što je uključivalo i dogovor ko izlazi na balkon. Nijedan drugi funkcioner Skupštine grada, uključujući i Vesića, nije učestvovao u dogovorima, niti je donosio bilo kakve odluke povodom dočeka - rekao je Nikodijević.

2024 © - Vesti online