Četvrtak 18.06.2015.
15:47
vijesti.me

"Milo je kao koka kola - dugotrajan, osvežavajuć ali može biti opasan po zdravlje"

Fonet/Radio Crne Gore
Milo je brend broj jedan u Crnoj Gori

To je zaključak jedne od diskusija u emisiji Replika emitovane na RTCG, a koja se bavila Kongresom Demokratske partije socijalista, koji je zakazan za 21. jun, prenose “Vijesti“.

Urednik političke rubrike u Dnevnim novinama Mili Prelević, govoreći da uoči Kongresa nema previše talasanja u DPS-u je rekao da je to najviše zasluga lidera stranke Mila Đukanovića.

- Koji je, ja to mogu da kažem pošto sam jedan od dugogodišnjih njegovih kritičara i znam da gledaoci ovo neće protumačiti da ga hvalim. Teško je Đukanovića uporediti sa nekim. On je kao Koka kola. Dugo traje - rekao je Prelević.

Urednica emisije Nevenka Ćirović mu je na to odgovorila “mislite na onaj deo sa mnogo šećera, sladak i to, pitak, osvežavajući”.

U diskusiju se uključio i izvršni direktor Građanske alijanse Boris Raonić sa doskočicom:

- Ali opasan za zdravlje - dodao je on.

- Mnogi kritikuju Koka kolu i kažu da je opasna za zdravlje, a ona toliko opstaje. Ima lepo pakovanje, to je jedan proizvod koji svi traže, znači brend broj jedan u Crnoj Gori kao i Đukanović - rekao je Prelević.

- Ako želite da se zadrže (gledaoci) na onom osećanju da ste njegov dugogodišnji kritičar ja bih stala ovde - upozorila je Ćirović.

Usledio je i odgovor Prelevića.

- Kritičar ili ne, govorim onako kako je. Znači Đukanović je čovek koji je potpuno promenio svoju partiju, a Kongres još nije došao - završio je on.

2024 © - Vesti online