Petak 12.06.2015.
20:35 >> 20:49h
Blic

Predsednik Mladenovca smenjen dok je bio u poseti Hilandaru

youtube/TVMladenovac Mladenovac
Smenjen u odsustvu: Dejan Čokić

Zbog ovakve situacije je reagovao i DS.

- SNS je danas u Mladenovcu, po ko zna koji put, demonstrirala nasilnički recept za otimanje vlasti. Sednicu Skupštine su zakazali u roku od sat vremena, a da mnogi odbornici uopšte nisu pozvani. Razlog za to je što SNS nema većinu u ovoj Skupštini opštine, pa sada pokušavaju da do nje dođu nasiljem - izjavio je Balša Božović, predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke.

- Pozivam ministra policije dr Nebojšu Stefanovića da reaguje i kao ministar policije i kao predsednik Gradskog odbora SNS koji je direktno nadređen ljudima iz Mladenovca koji sprovode političko nasilje – zaključuje Božović.

Podsećamo, predsednik opštine Mladenovac Dejan Čokić nalazi se u privatnoj poseti Hilandaru.

Božović je dodao da SNS preti otkazima odbornicima DS, uhode ih po radnim mestima, a nepoznata lica zovu članove njihovih porodica.

SNS: Božović bzočno laže

Beogradski odbor SNS saopštio je  da su predsednika gradske opštine Mladenovac Dejana Čokića smenili "slobodni" odbornici jer je korumpiran i nesposoban, a da Demokratska stranka treba da prihvati činjenicu da ni tu nema većinu.

- Izjava funkcionera DS Balše Božovića, u kojoj tvrdi da je Čokić smenjen na silu, bezočna je laž i obmanjivanje građana - navodi SNS u saopštenju i dodaje da je vreme da se u Mladenovcu, zajedno sa Skupštinom grada Beograda, pokrenu projekti koji godinama stoje zbog nesposobnosti i korumpiranosti DS.

2024 © - Vesti online